Semineu electric – un element decorativ care incalzeste atmosfera

Semineul electric este acel element care ofera caminului un plus de caldura si un pic din atmosfera de poveste intalnita doar in romanele si filmele clasice. Un astfel de accesoriu ofera locuintei un aer somptuos si elegant. In plus este un accesoriu care impresioneaza in orice situatie. Semineul electric este preferat in detrimentul celui clasic pentru ca este mai sigur si mai confortabil de utilizat, oferind aceleasi calitati termice. Este usor de intrebuintat, printr-o simpla apasare pe buton, din orice punct al incaperii.
Aceste dispozitive sunt prevazute cu aeroterme cu termostat, cu mai multe trepte de putere, alimentate la reteaua electrica. Astfel caldura produsa aduce un plus de confort in special in zilele racoroase din sezonul rece. Un mare avantaj al acestor elemente ca pot fi montate in orice tip de locuinta, cata vreme exista alimentare la reteaua electrica si suficient spatiu pentru a fi fixate in sigurana. Semineul electric poate fi instalat si in apartamentele de bloc si in casele cu spatiu generos, pentru ca nu necesita cos de fum pentru a functiona.

Semineu electric, caracteristici generale, functii speciale
Un astfel de accesoriu poate fi utilizat in deplina siguranta, in orice locuinta. Nu produce flacara reala, nu emana gaze toxice si alte substante specifice si nu necesita efort sporit de intretinere. Semineul este un gadget modern cu tehnologie 3D incorporata, astfel ca efectul de flacara produs la nivel vizual, are impact deosebit asupra atmosferei pe care o creaza. Numeroase dispozitive sunt prevazute cu afisaj digital care ofera numeroase informatii importante, precum temperatura ambinetala.
Poate cel mai mare avantaj al semineului electric este lipsa cosului de fum, fapt pentru care poate fi usor instalat in orice incapere. De asemena nu este poluant, nu produce dioxid de carbon prin procesul de ardere, nu elimina funingine care sa murdaresc casa. Cei de doresc sa sa beneficieze de senzatii cat mai realiste pot opta pentru tehnologie performanta de tip Spectrafire, care ofera flacari de doua culori si multiple setari pentru luminozitate. Alte functii sepciale sunt cele acustice care imita trosnetul bustenilor in timpul functionarii.
Cele mai performante seminee comercializate pe piata romaneasca dispun de o functie extraordinara: Optiflame Multifire. Aceasta permite proiectarea de flacari cu efect 3D. Senzatia realista aduce un plus de caldura si de conforta incaperii. Utilizatorii pot controla gradul de luminozitate si viteza de miscare a flacarilor. Flacarile pot fi personalizate in functie de mediul ambient si de designul locuintei.

Lasă un răspuns