Boxe depozitare Bucuresti si ajutor calificat mutari

Boxe depozitare Bucuresti este o firma de care au avut nevoie peste 20 000 de bucuresteni de la infiintare si pana acum.

Sunt aproape 30 de ani de cand impreuna cu personalul alcatuit din 50 de persoane harnice si bine pregatite, cu flota rutiera si cu zecile de boxe sigure, de marimi diferite se pozitioneaza alaturi de cei care sunt nevoiti sa plece de la o adresa la alta cu multe bunuri stranse de-a lungul anilor.

In spatiile de depozitare sigure incap lucruri din 1-2 camere, pana la 5 camere, fiindca sunt de marimi diferite, gandite sa raspunda nevoii tuturor celor care trebuie sa isi adaposteasca bunurile pentru o vreme.

Cine se muta trebuie sa lase spatiul din care pleaca gol si acest lucru ia mult timp, daca lucreaza de unul singur sau ajutat de un membru al familiei. Uneori se pot ingramadi sa ajute mai multe persoane lipsite complet de experienta necesara si nu fac altceva decat sa se impiedice una pe cealalta.

Un om care a facut acest lucru de sute de ori stie cum sa se organizeze sa nu ia un obiect la mana de 3-4 ori si mai ales sa nu distruga bunurile.

Cu ajutorul complet al firmei prezentate mai sus, indiferent cate camere ar fi de eliberat si cat de multe lucruri sunt de incarcat si de asezat in boxa inchiriata, daca situatia impune un ritm alert de actiune, o mutare se poate realiza in 3-4 ore.

Munca pe care un om nepriceput cu ajutoare lipsite de experienta o face timp de mai multe zile este facuta de personalul atent si cu experienta in cateva ore.

Cand este multa presiune in jur si lipseste spiritul de organizare se munceste mult mai mult si stresul este mai mare.

Persoanele care demonteaza cuierele din pereti atent, mobila prinsa in pereti, impacheteaza, aduna, cara obiecte voluminoase si grele isi sincronizeaza perfect actiunile si nu se accidenteaza in timpul manipularii mobilei.

La solicitarea clientului, firma Boxe-depozitare pune la dispozitia acestuia si masinile care sa transporte bunurile de la fosta casa la spatiul de depozitare sau la noua locuinta, daca totul este pregatit si se pot muta in ea.

Lumea a mai vazut probabil mobila pusa intr-o masina si neasigurata cu nimic si s-a ingrozit de teama sa nu cada pe vreun autoturism si sa raneasca grav partenerii de trafic. Aceasta imagine este incompatibila cu soferii angajati de firma specializata in mutari.

In urma lor nimeni nu va vedea dulapuri balansandu-se periculos, curbe taiate, franari bruste, fiindca grija fata de bunurile pe care le transporta este o prioritate.

Drumul pana la boxe sau pana la noua casa va decurge in conditii de maxima securitate si decenta.

Ce va gasi la boxe fiecare solicitant al serviciilor Boxe-depozitare?

  • O boxa curata si incapatoare, potrivita volumului de produse pe care doreste sa le stie la loc sigur.

  • O cheie care ii va permite numai lui accesul la bunuri, cand va dori sa verifice starea lor si pe care o va preda, cand va lasa boxa goala.

  • Camere de luat vederi peste tot si va intelege ca nimic nu poate sa dispara din aceasta fortareata.

  • Un spatiu care miroase frumos, fiindca este ventilat natural si pentru ca este dezinfectat dupa fiecare utilizare.

  • Un loc perfect uscat, fara aburi, fara mucegaiuri sau urma de umezeala.

  • O boxa in care insecte si soareci nu pot intra.

  • Un atelier pentru restaurarea mobilierului de epoca, fiindca valorile nu trebuie aruncate.

Cat timp pot sta lucrurile in acel loc? Un timp nelimitat, daca persoana respectiva achita costul chiriei si al garantiei regulat si nu gaseste unde sa se mute sau nu are loc in noua casa pentru toate lucrurile.

Din boxa aceea nimeni nu da lucrurile afara, daca se respecta conditiile prevazute in contract.

In acest mod se pot pastra pe termen nelimitat bunurile in spatiul de depozitare, daca se achita chiria si garantia, iar produsele depozitate sunt cele acceptate. Exista o lista a bunurilor interzise si se pot da si explicatii de ce nu sunt admise. Alimentele, animalele vii, produsele periculoase nu pot fi lasate in boxe.

Boxele sunt spatii ideale si pentru pastrarea costumelor de la un teatru si a obiectelor de decor sau a colectiilor de costume populare sau de epoca pe care le detine cineva.

O firma ca aceasta isi dovedeste utilitatea nu numai in cazul persoanelor care se muta, ci si a celor care nu au unde sa isi pastreze anumite obiecte la care tin.

Existenta unor boxe individuale de pastrare a lucrurilor permite proprietarului o gestionare atenta a acestora si accesul la ele de cate ori are nevoie.

In plus, va gasi obiectul cautat dupa cat de ordonat a fost in asezarea lucrurilor in spatiul respectiv.

Sectiile de croitorie au loc unde sa aduca produsele in cazul in care trebuie sa paraseasca rapid fostul sediu. Boxele foarte mari pot adaposti lucruri din 5 camere, ceea ce inseamna foarte mult.

Pretul chiriei boxelor variaza in functie de marime boxei respective si evident de numarul de zile/luni pentru care s-a facut contractul.

Cu un apel, cu o solicitare trimisa prin intermediul formularului de contact sau printr-un e-mail se poate inchiria spatiu de care este nevoie pentru depozitarea lucrurilor, dar se poate solicita si ajutor pentru manipularea lucrurilor.

Se lucreaza curat, responsabil, repede si eficient.

Numele firmei prezentate mai sus este important de trecut in agenda, fiindca locuintele oamenilor devin din ce in ce mai neincapatoare.