“Cairo Summit of Belt & Road Industrial and Commercial Alliance” – Forum 1 aprilie – 3 aprilie

În perioada 1-3 aprilie 2017 va avea loc la Cairo, Egipt forumul “Cairo Summit of Belt & Road Industrial and Commercial Alliance”. Evenimentul este organizat de Belt and Road Industrial and Commercial Alliance (BRICA) în cooperare cu Federaţia Chineză pentru Economie Industrială şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Egipt.

În calitate de membru fondator, CCIR a fost invitată să participe la acest eveniment, împreună cu o delegaţie de afaceri din următoarele domenii: bancar, transporturi, logistică, infrastructură, construcţii, turism. În cadrul forumului vor fi organizate întâlniri B2B cu companii din delegaţiile prezente.

Evenimentul are ca scop crearea unui for de discuţie între companiile şi asociaţiile de reprezentare a mediului de afaceri din statele interesate de Centura Economică a Drumului Mătăsii şi Drumul Maritim al Mătăsii în secolul 21 sau iniţiativa O Centură, Un Drum (One Belt, One Road – OBOR). Până în prezent au confirmat participarea asociaţii de afaceri şi delegaţii din China, Malaysia, Rusia, Iordania, Belarus, India, Mongolia, Ucraina, şi Egipt.

Participarea în delegaţie presupune acoperirea costurilor de cazare, transport, viză precum şi achitarea unei taxe de participare de 200 Euro + TVA/participant.

Lasă un răspuns