Plita cu inductie – avantaje, functii speciale

Plita cu inductie este un aparat electrocasnic care merita atentia gospodinelor active. Este un aparat necesar in bucatarie care se remarca in primul rand prin design simplu si atractiv, fapt pentru care se integreaza perfect in orice locuinta moderna. Este usor de utilizat si usor de curatat, deci este solutia perfecta pentru femeile active, care nu pot pierde niciun minut cu lustruitul aparaturi din bucatarie. Un alt avantaj cu care vine plita cu inductie este legat de consumul mic de energie! Ajuta la reducerea facturii de energie electrica cu peste 20%.

Tot mai multe familii sunt atrase se modul sanatos de a prepara hrana si de tehnicile de gatire care asigura maximum de vitamine si minerale. Plita cu inductie utilizeaza tehnologie inovatoare, care permite prepararea termica corecta a legumelor si carnurilor! Astfel alimentele nu pierd din substantele nutritive necesare organismului. Hrana preparata la plita cu inductie este si foarte aromata, fiecare preparat isi pastraza si imbogateste gustul specific. Acest aparat este solutia potrivita de preparare a alimentelor pentru cei mai mofturori membrii din familiei.

Plita cu inductie – functii speciale

Fiind aparate electrocasnice cu tehnologie inovatoare, vin si cu functii speciale care transforma gatitul in arta si placere. Functia de detectare a vaselor este apreciata de utilizatoarele acestor dispozitive. Ajuta la eficientizarea consumului de energie electrica. Plitele cu aceasta functie intrerup consumul de curent in momentul in care vasul este ridicat de pe suprafata de gatit.

Indicator de caldura reziduala. O functie care imbunatateste experienta gospodinelor. Un element de siguranta, care impiedica producerea de accidente. Plitele cu aceasta functie semanalizeaza prin elemente vizuale specifice, zonele cu temperatura inalta. Aceasta functie este extrem confortabile cand vine vorba curatarea suprafetei de lucru.

Functia Boost asigura o intensitate magnetica ridicata pentru a grabi incalzirea si fierberea alimentelor. Acceasta caracteristica asigura totodata si precizie crescuta la modificarea temperaturilor de gatit. In doar cateva secunde plita poate incalzi vasele la treptele superioare, apoi pe masura ce sunt adaugate ingredientele treptele de temperatura pot fi scazute pentru a asigura prepararea corecta si uniforma a alimentelor. Gatirea pastelor si a orezului devine astfel o treaba destul de usoara si rapida.

Suprafata generoasa a plitei este o alta caracteristica atragatoare pentru utilizatori. Un dispozitiv cu suprafata gatit larga, permite preparearea mai multor tipuri de alimente simultan. Aceasta functie ofera gospodinelor o modalitate excelenta de exprimare, de imbinare si experimentare. Concomitent pot fi preparate pastele, sosul si desertul pentru cei mici.

Lasă un răspuns