Organizarea unui Forum de afaceri România- Pakistan în aprilie-mai 2017

Începere: 1 aprilie – Finalizare: 31 mai

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea să vă informeze că intenționează să organizeze, în aprilie- mai 2017, un Forum de afaceri România-Pakistan ce va avea loc la București.

Forumul de afaceri îşi propune să fie un instrument util pentru companiile româneşti care doresc să-şi extindă activităţile în Pakistan, fiind una din piețele extracomunitare cu o strategie bine definită de dezvoltare multi-sectorială pe termen lung.

 

Considerăm că evenimentul reprezintă o oportunitate importantă pentru comunitatea de afaceri din România, atât din perspectiva relaţiilor tradiţionale dintre cele două ţări cât şi a imaginii foarte bune pe care firmele româneşti o au în mediul de afaceri pakistanez.

Dorim să vă informăm, de asemenea, că acest eveniment se va organiza numai în situaţia în care există companii româneşti interesate. De aceea, vă rugam să aveţi amabilitatea de a ne confirma interesul dvs. de afaceri pe această piață, urmând ca în funcţie de numărul total de companii care îşi vor exprima opţiunea favorabilă, să revenim cu invitaţia şi informaţii concrete.

Așadar, invităm companiile interesate să se înscrie, completând în întregime fișa atașată până la data de 17 Martie a.c.

Detalii
Începere: 1 aprilie
Finalizare: 31 mai

Lasă un răspuns