Cea de a III-a editie a Congresului European pentru IMM-uri de la Katowice

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, prin amabilitatea Camerei de Comert si Industrie Katowice, are placerea de a va informa despre cea de a III-a editie a Congresului European pentru IMM-uri de la Katowice, ce va avea loc in perioada 16-18 septembrie 2013, Polonia, organizata sub Înaltul Patronaj al Presedintiei Poloniei, Comisiei Europene si Parlamentului European, unul din cele mai importante evenimente adresate IMM-urilor din Estul Europei.

Cea de a III-a editie a Congresului European pentru IMM-uri este deja un eveniment economic european traditional. Continua ideea intalnirilor de afaceri in sectorul IMM-urilor ce au loc cu regularitate la Katowice – capitala Sileziei Superioare.

Congresul European pentru IMMuri este un eveniment special si singurul din Europa ce este dedicat antreprenoriatului mic si mijlociu.

In septembrie Katowice va deveni o „capitala a IMMurilor”, fiind o platforma de discutii pentru reprezentanti ai sectorului IMM-urilor, institutiilor de afaceri, mediului economic, autoguvernarii locale si economice, Reprezentanti ai Guvernului Polonez, oaspeti straini si personalitati importante ale afacerilor, stiintei si politicii. Congresul din acest an va avea loc sub deviza „Cooperarea companiilor in sectorul intreprinderilor micro, mici si mijlocii in dimensiunile regionale, nationale si internationale”.

Programul preliminar al Congresului. Persoana de contact Doamna Dorata Donocik – Kowalczyk Director pentru Afaceri Operationale si Internationale Camera de Comert si Industrie Katowice tel.: 0048323511182 ddonocik@ rig.katowice.pl

Toate informatiile privind Congresul pot fi gasite lawww.kongresmsp.eu, unde se efectueaza si inregistrarea participarii la eveniment.

Lasă un răspuns