Compania DDD este aliatul perfect in lupta cu Coronavirus

Coronavirus este unul dintre cei mai importanti inamici cu care s-a confruntat omenirea pana in momentul de fata. Acesta este un virus care se transmite extrem de repede si usor de la un om la altul. Primele simptome apar la cateva zile de la infectare motiv pentru care ne putem infecta fara sa ne dam seama de acest lucru. Faptul ca are o perioada de incubatie de cateva zile face ca acest virus sa fie unul dintre cele mai importanti inamici cu care s-a confruntat omenirea pana in momentul de fata. Cel mai greu de invins este inamicul invizibil. Coronavirus este un inamic invizibil motiv pentru care in ultimele 2 luni de zile multe state, prin care si tara noastra, au luat masuri draconice in incercarea de a stopa raspandirea acestui perfid inamic. Din fericire, atat in tara noastra cat si in alte state sunt semne pozitive in ceea ce priveste lupta contra coronavirusului. Chiar daca pare ca suntem pe cale sa castigam batalia cu acest virus nu trebuie sa ne relaxam ci, trebuie sa mentinem in continuare masurile de prevenire a infectarii cu Coronavirus.

Poarta decontaminare este solutia prin care mediul de afaceri si nu numai poate continua activitate in conditii de siguranta

Mediul economic a fost lovit extrem de tare de catre pandemia cauzata de Coronavirus. Din pacate, multe firme au fost nevoit sa inchida activitatea si sa declare falimentul lasand mii de oameni fara un loc de munca. Compania DDD, prima si singura firma d.d.d din tara noastra, certificata CEPA, s-a implicat foarte mult in lupta contra Coronaviruslui. Datorita profesionalismului dovedit de catre personalul care lucreaza in cadrul acestei companii dar si datorita dispozitivelor si substantelor utilizate, compania a reusit sa scoata din carantina spitalul Gerota din Bucuresti, acesta fiind foarte afectat de catre acest virus. De asemenea, compania DDD este in stransa colaborare cu M.A.I, M.A.E, Ministerul Sanatatii, Senatul Romaniei, Sanador, Banca Nationala a Romaniei, Avon, ANAF, Curtea de Conturi precum si cu multe alte institutii publice sau private.

DDD ofere chiar si un portocol de dezinfectie coronavirus SARS-COV-2, ce a fost elaborat impreuna cu specialistii DDD (microbiolog, inginer de mediu, inginer agronom, medic veterinar) si chiar impreuna si cu cei de la DSP, pentru cazurile in care este confirmat pozitiv un caz de COVID-19. Astfel, riscurile de raspandire ale acestui virus sunt eliminate 100%. Mai multe detalii in acest link.

Unul dintre dispozitivele de ultima generatie utilizate cu brio de catre compania DDD in lupta contra Coronaviruslui este poarta decontaminare. Aceasta poate fi amplasata in locatiile in care fluxul de oameni este foarte mare si are rolul de a decontamina persoane sau obiecte. In procesul de decontaminare sunt utilizate solutii virucide sau biocide care nu pun in pericol sanatatea persoanelor care trec prin aceasta poarta. Acest dispozitiv se foloseste extrem de simplu si este foarte util. Este amplasata pe roti motiv pentru care poate fi mutata in orice moment. Persoanele care urmeaza sa treaca prin aceasta poarta trebuie sa isi igienizeze mainile inainte de a trece prin ea. Aceasta operatiune se realizeaza cu ajutorul dispenserului su substanta dezinfectanta aflat la intrarea in poarta. La intrarea prin aceasta poarta se afla un covor dezinfectant care are drept scop dezinfectarea talpilor picioarelor. Dupa ce acestea au fost dezinfectate se aprinde ledul verde amplasat la intrarea in poarta care semnifica faptul ca persoana trebuie sa intre prin poarta. In momentul in care se intampla acest lucru instalatia de dezinfectare porneste si pulverizeaza substantele dezinfectante. Dupa terminarea procesului de decontaminare se aprinde ledul rosu, semn ca persoana trebuie sa isi continue drumul. Gratie eficientei dovedita, aceasta poarta poate fi amplasata intr-una dintre urmatoarele locatii:

  • Spitale, clinici medicale, cabinete stomatologice.

  • Scoli.

  • Banci.

  • Farmacii.

  • Magazine.

  • Birouri.

  • Centre comerciale.

  • Restaurante.

  • Hoteluri.

  • Aeroporturi.

Concluzii

De la debutul in tara noastra a pandemiei de Coronavirus, compania DDD a fost compania care s-a implicat activ din toate punctele de vedere pentru stoparea acestui dusman care din pacate a ucis un numar foarte mare de persoane. Pe langa faptul ca aceasta companie utilizeaza dezinfectanti care au un grad de eficienta extrem de ridicat in lupta contra Coronavirusului, compania DDD pune la dispozitia tuturor celor care au nevoie, o poarta decontaminare. Aceasta decontamineaza 100% obiectele dar si pe oamenii care trec prin interiorul acesteia. Avand in vedere acest detaliu, aceasta poarta nu trebuie sa lipseasca din spatiile in care fluxul de oameni este foarte mare.