Confruntarea dintre Canelo si Golovkin poate aduce castiguri din pariuri

Tinuta in umbra, absolut pe nedrept, de asa zisul „meci al secolului” dintre Mayweather si McGregor, lupta dintre Saul “Canelo” Alvarez si Gennady Golovkin va fi, in mod cert, un spectacol pugilistic net superior. In vreme ce in lupta dintre un fost mare campion, acum pensionat, si un luptator MMA de top, nici nu se putea pune problema referitoare la cine va invinge, meciul fiind doar o sarada, acum avem posibilitatea de a urmari cu adevarat un box de calitate, cu doi luptatori echilibrati si aflati in plina cariere.

Confruntarea nu a avut deloc parte de o mediatizare normala, parte datorita concurentei cu meciul mai sus amintit, parte datorita faptului ca niciunul dintre cei doi nu este un „trash talker”, ca atare circul este oarecum exclus.

Forta si brutalitatea care l-au facut pe Golovkin sa arate invincibil atata vreme s-ar putea clatina in fata stilului agresiv si exploziv al lui Canelo. Majoritatea caselor de pariuri il dau ca favorit pe Gennady Golovkin, insa tocmai asta poate face ca cine pariaza pe Canelo sa castige substantial mai mult. Exista destul de multe case de pariuri online care ofera „incentives” precum bonus pariuri, asa ca asta poate fi o ocazie bine venita.

Pe de alta parte, unii spun ca, in ultimele meciuri, Golovkin nu a mai aratat deloc la fel de bine precum ne obisnuisek, respectiv nu si-a mai spulberat la fel de usor adversarii. Aceleasi guri rele afirma ca depasirea pragului de 35 de ani ar putea fi una dintre cauze, si ca la boxerii de top nu poti sti niciodata cand are loc caderea datorata inaintarii in varsta. Sa nu uitam ca Saul “Canelo” Alvarez are doar 27 de ani, o varsta ideala pentru boxul profesionist. Daca punem in balanta si faptul ca, din luna mai a anului 2017, BoxRec il considera pe Canelo ca cel mai bun boxer din lume „pound for pound”, incepem sa ne intrebam daca nu cumva ar trebui sa pariem la surpriza in acest meci.

Totusi, Golovkin are 33 de knock-out-uri din 37 de meciuri (niciun meci pierdut, doar patru dintre ele castigate la decizie), in vreme ce Canelo are 15 meciuri castigate le decizie, 34 knock-out-uri si un meci pierdut (ce-i drept pe vremea cand era destul de neexperimentat si in fata unui Mayweather aflat la apogeu).

Meciul va avea loc in data de 16 septembrie 2017 si va avea ca miza centurile WBA, WBC, IBO si IBF. Ca ultim detaliu, trebuie sa stiti ca in contract nu exista nicio clauza referitoare la rehidratare, ca urmare ambii luptatori vor putea creste in greutate oricat, dupa proba cantarului, lucru care-l avantajeaza intrucatva pe Golovkin, luptatorul mai masiv.

Lasă un răspuns