EXPO-PETRO-GAS LA ROMEXPO

Din 05 iunie, timp de patru zile, ROMEXPO organizeaza a VII-a editie a Expozitiei internationale de utilaje, echipamente si tehnologii pentru extractia si prelucrarea titeiului si gazelor naturale, EXPO-PETRO-GAS.
Participa peste 80 de firme din sase tari (Austria, Germania, Italia, Polonia, Republica Ceha si Romania)

Din 05 iunie, timp de patru zile, ROMEXPO organizeaza a VII-a editie a Expozitiei internationale de utilaje, echipamente si tehnologii pentru extractia si prelucrarea titeiului si gazelor naturale, EXPO-PETRO-GAS.
Participa peste 80 de firme din sase tari (Austria, Germania, Italia, Polonia, Republica Ceha si Romania) pe o suprafata de peste 2.800 metri patrati, in Pavilioanele 14, 15 si pe Platforma 17.
Tematica expozitiei este una diversificata si cuprinde urmatoarele capitole: prospectare si explorare, pe sol si maritime, echipament, scule si instrumente pentru foraje de exploatare, prelucrarea si valorificarea titeiului si gazelor naturale, petrochimie – echipament, tehnologii, instalatii, aparatura pentru: fabricarea produselor chimice si petrochimice,  mase si materiale plastice, cauciuc sintetic, transportul, depozitarea si distributia titeiului, produselor petroliere si gazelor naturale, sisteme de siguranta si protectie pentru industria petrolului si gazelor, protectia mediului, produse petroliere, petrochimice si chimice, cercetare si proiectare, consultanta, finantare, cooperare internationala, literatura profesionala si tehnica, publicatii, schimb de informatii.
In perioada de desfasurare a EXPO-PETRO-GAS, USI Romania va organiza in parteneriat cu ROMEXPO, conferinta internationala PetroGasTech 2007, aflata la cea de-a doua editie. Conferinta se va desfasura in 06 si 07 iunie, in Sala Madgearu din Centrul de Conferinte ROMEXPO. Tot in data de 06 iunie, la Sala Balcescu (Pavilion 18 – etaj) firma ROFA TEXTIL PRODUCT SRL va organiza seminarul cu tema "Omul – in prim plan".
Dintre serviciile specializate oferite de ROMEXPO participantilor la manifestarile expozitionale amintim Business Matching Point, situat in pavilionul 14, in cadrul caruia, prin programul de Matchmaking, sunt facilitate intalniri de afaceri intre firmele expozante si vizitatori specialisti. Totodata, echipa Business Matching Point se implica in distribuirea de pliante in cadrul expozitiilor, punerea la dispozitie de spatii pentru discutii si negocieri, acces gratuit la Internet.
Programul de vizitare al expozitiei este in zilele de 05-07 iunie, intre orele 10:00 si 18:00, iar in ultima zi, 08 iunie, intre orele 10:00-16:00. Biletul de intrare valabil o zi costa 5 lei, cel valabil doua zile costa 9 lei, cel valabil trei zile costa 13 de lei, iar cel valabil patru zile costa 16 de lei. Mentionam ca biletele ofera acces si la expozitiile specializate ROMCONTROLA, ROMENVIROTEC-SEP si EXPO RENEW ENERGY, care se desfasoara in paralel cu Expozitia internationala de utilaje, echipamente si tehnologii pentru extractia si prelucrarea titeiului si gazelor naturale EXPO-PETRO-GAS.

Lasă un răspuns