Federatia organizatiilor exportatoare din India isi deschide reprezentanta la Bucuresti

Ne-am propus sa extindem relatiile oameniilor de afaceri indieni catre zonele din teritoriu, in special catre regiunile de granita, care vor facilita, ulterior, patrunderea in parteneriat catre pietelele terte.

Ne-am propus sa extindem relatiile oameniilor de afaceri indieni catre zonele din teritoriu, in special catre regiunile de granita, care vor facilita, ulterior, patrunderea in parteneriat catre pietelele terte. Faptul ca sistemul cameral este o retea nationala va contribui decisiv la reducerea timpului si mai a costurilor, declarat presedintele CCIR, dl. Dragos Seuleanu in intalnirea cu d-na. Tinoo Joshi, secretar general al Federatiei organizatiilor exportatoare din India.
Vizita la CCIR a d-nei. Joshi, din data de 27.09 a.c., a avut drept scop stabilirea actiunilor concrete ce trebuiesc intreprinse in vederea deschiderii intr-un timp cat mai scurt a biroului Federatiei in Bucuresti. Estimativ, acest lucru va avea loc pana la sfarsitul lunii noiembrie.
Dorim sa avem un punct de conexiune in Romania, iar prin acest birou, membrii nostri pot intra in contact cu oamenii de afaceri reprezentati de Sistemul cameral. Am fi incantati sa desfasuram evenimentele noastre sub egida CCIR , a declarat d-na. Tinoo Joshi.
In cadrul reprezentantei din Romania va avea birouri un numar de companii membre ale Federatiei, care doresc sa intre pe piata romaneasca.
O alta tema a discutiilor a fost identificarea domeniilor de match-making de care sint interesati membrii sistemului cameral deoarece in functie de acestea vor fi planificate actiunile din teritoriu.
Federatia organizatiilor exportatoare din India are ca membrii companii mici, mijlocii si mari a caror activitate reprezinta aprox. 70% din exportul Indiei.”

Lasă un răspuns