Infiintarea Sectiunii Membrilor Colectivi la CCIB

In ziua de 12 februarie 2008, in prezenta dipl. ec. Stefan. D. Popa, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, a avut loc constituirea celei de a patra sectiuni a CCIB, denumita sectiunea "Membri Colectivi“. In prima sa intalnire, noua sectiune a avut la ordinea de zi: aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Sectiunii, stabilirea organelor de conducere ale Sectiunii "Membri Colectivi“, aprobarea Proiectului de Statut al CCIB, astfel cum a fost modificat de Colegiul de Conducere in baza prevederilor Legii nr. 335 din 2007 – Legea Camerelor de Comert din Romania – si cu respectarea Statutului Cadru al Camerelor Judetene, stabilirea Comisiei de cenzori a CCIB, desemnarea reprezentantilor sectiunii la Adunarea Generala Extraordinara a membrilor CCIB in data de 5 martie a.c.

In ziua de 12 februarie 2008, in prezenta dipl. ec. Stefan. D. Popa, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, a avut loc constituirea celei de a patra sectiuni a CCIB, denumita sectiunea "Membri Colectivi“. In prima sa intalnire, noua sectiune a avut la ordinea de zi: aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Sectiunii, stabilirea organelor de conducere ale Sectiunii "Membri Colectivi“, aprobarea

Proiectului de Statut al CCIB, astfel cum a fost modificat de Colegiul de Conducere in baza prevederilor Legii nr. 335 din 2007 – Legea Camerelor de Comert din Romania – si cu respectarea Statutului Cadru al Camerelor Judetene, stabilirea Comisiei de cenzori a CCIB, desemnarea reprezentantilor sectiunii la Adunarea Generala Extraordinara a membrilor CCIB in data de 5 martie a.c.

Cei 22 de membri fondatori ai noii sectiuni "Membri Colectivi“ sunt reprezentanti ai unor importante asociatii profesionale si organizatii patronale, asociatii ale oamenilor de afaceri, centre de promovare a intreprinderilor mici si mijlocii sau a energiilor curate, din aproape toate domeniile de activitate, precum productia de mobila, de mase plastice, industria usoara, chimie si petrochimie, petrol, cercetare-proiectare, morarit si panificatie, comert, prestari servicii de spalare si curatare chimica, in domeniul salubritatii, turism, imobiliare.

Presedinte al noii sectiuni "Membri Colectivi“ a fost ales Marcel Diaconu, presedintele ASPAPLAST. In unanimitate au fost alesi cei trei mebri ai biroului sectiunii: Asociata Patronala a Forestierilor din Romania (ASFOR), Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

Sursa: www.ccib.ro

Lasă un răspuns