Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX 2008

Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX a ajuns la 40 de editii. La editia jubiliara, care va avea loc in perioada 13-17 februarie a.c., la Mamaia, sunt prezente peste 400 de firme din toata tara, care vor ocupa o suprafata expozitionala de peste 10.000 de metri patrati.

Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX a ajuns la 40 de editii. La editia jubiliara, care va avea loc in perioada 13-17 februarie a.c., la Mamaia, sunt prezente peste 400 de firme din toata tara, care vor ocupa o suprafata expozitionala de peste 10.000 de metri patrati.

Tematica & amplasamente

Organizat de ROMEXPO si Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in colaborare cu Federatia Patronala a Industriei Usoare (FEPAIUS), TINIMTEX are o tematica diversificata care cuprinde: confectii, tesaturi, tricotaje, mercerie, galanterie, pasmanterie si accesorii pentru confectii, incaltaminte, marochinarie  si accesorii pentru incaltaminte si marochinarie, mijloace de etalare si ambalare si lenjerie de pat.
TINIMTEX va ocupa statiunea Mamaia, dupa cum urmeaza: Salonul confectiilor textile pentru adulti va fi gazduit in cadrul complexelor Aurora, Azur, Parc, Sirena, Select; Salonul confectiilor din piele si blana – in complexul Perla; Salonul de tricotaje pentru adulti si confectii pentru copii – in complexul Cleopatra; Salonul de tesaturi, lenjerie de pat, bijuterii, mijloace de etalare pentru confectii – in complexul Dacia; Salonul de incaltaminte, marochinarie si accesorii pentru incaltaminte si marochinarie – in complexele Ovidiu, Tenis Club IDU, Victoria;.

Bursa de contacte

Unul dintre serviciile specializate oferite de ROMEXPO participantilor este Bursa de Contacte din Centrul de Afaceri ROMEXPO in incinta Hotelului Bavaria Blu, in cadrul careia, prin programul de Matchmaking, sunt facilitate intalniri de afaceri intre firmele expozante si vizitatori specialisti. Totodata, echipa Bursei de Contacte se implica in organizarea intalnirilor solicitate de expozanti sau vizitatorii specialisti cu reprezentanti ai firmelor expozante, distribuirea de pliante, punerea la dispozitie de spatii pentru discutii si negocieri.
Pentru sprijinirea si dezvoltarea acestei activitati s-a lansat www.bizmatchingpoint.ro, site dedicat, in special, serviciului Bursa de Contacte/ Business Matching Point. Site-ul cuprinde prezentarea tututor serviciilor cu valoare adaugata oferite clientilor ROMEXPO; contine de asemenea si o varianta electronica a aplicatiei dezvoltate cu scopul sustinerii activitatii de matchmaking  si pentru a raspunde solicitarilor si a eficientiza programele de intalniri prestabilite intre expozanti si vizitatori.
Programul de Matchmaking, pus la dispozitia expozantilor Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, editia a XXXIX-a, septembrie 2007 de catre Directia de Marketing si Relatii Externe ROMEXPO, s-a bucurat de aprecieri, inscriindu-se un numar de 150 de firme, din care 63 de expozanti si 87 de vizitatori (producatori, exportatori, importatori, distribuitori si prestatori servicii).

Informatii utile

Targul poate fi vizitat de reprezentantii societatilor comerciale in zilele de 13-15 februarie 2008, intre orele 10,00-14,00, iar de catre publicul larg intre orele 14:00-19:00. In data de 16 februarie 2008, accesul publicului se va face intre orele 10:00-19:00, iar in data de 17 februarie 2008, intre orele 10:00-14:30.

Informatii suplimentare despre targ puteti gasi la adresa www.tinimtex.ro.

Lasă un răspuns