Lansarea proiectul Franchising.EU

 Lansarea proiectul Franchising.EUPartener in proiect: Euro Info Centre Bucuresti din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei
Proiectul face parte din acele actiuni specifice dedicate spiritului antreprenorial si care au fost aprobate de Comisia Europeana in anul 2006 pentru a fi coordonate de Centrele Euro Info ale retelei europene cu acelasi nume.ising.EU

 Lansarea proiectul Franchising.EUPartener in proiect: Euro Info Centre Bucuresti din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei
Proiectul face parte din acele actiuni specifice dedicate spiritului antreprenorial si care au fost aprobate de Comisia Europeana in anul 2006 pentru a fi coordonate de Centrele Euro Info ale retelei europene cu acelasi nume.ising.
EUFranchising.eu isi propune sa promoveze franciza ca sistem de debut sau de dezvoltare a afacerii in cadrul procesului de internationalizare a serviciilor.
Grupul de Centre Euro Info din Italia, Austria, Germania, Marea Britanie si Romania va aduce in fata antreprenorilor diversele aspecte nationale specifice din sectorul francizei.
Prin actiunile sale, proiectul  vine in intampinarea oamenilor de afaceri cu o serie de informatii si  instrumente operationale care pot contribui la obtinerea unui succes in sectorul francizei, iar antreprenorii vor avea posibilitatea sa isi exprime opiniile asupra acestui mod de dezvoltare a unei afaceri, precum si asteptarile lor fata de cadrul legislativ, informational de la nivel national si european.

Este un proiect dedicat atat comunicarii cu antreprenorii cat si in vederea elaborarii unei politici de sustinere a antreprenoriatului de catre Uniunea Europeana.
In acest context, Centrul Euro Info Bucuresti, cat si celelalte Centre Euro Info din Florenta (Italia), Innsbruck (Austria), Frankfurt Oder (Germania), St. Albans (Marea Britanie) vor disemina prin articole publicate in pagina lor de Internet sau in publicatii scrise informatii despre cadrul legislativ al francizei la nivel national si la nivelul Uniunii Europene, vor contribui la schimbul de experienta intre antreprenori, vor disemina bunele practici in domeniul francizei, vor aduce detalii suplimentare utile francizorilor, francizatilor sau celor care vor sa isi francizeze afacerea.

Seminarul preconizat a fi organizat de fiecare Centru Euro Info in parte, in zona sa de acoperire geografica, in octombrie sau noiembrie 2006, va beneficia de  participarea antreprenorilor, a reprezentantilor de firme si asociatii din mediul de afaceri, a specialistilor in domeniu si se va cala pe informarea si pregatirea antreprenorilor care vor sa isi largeasca afacerea la nivel european prin sistemul de franciza.

Franchising.eu se adreseaza in principal intreprinderilor mici si mijlocii si asociatiilor acestora si  se va finaliza cu o analiza generala a sectorului la nivel national cu accent pe diferentele nationale si posibilitatile pe care Europa le ofera pentru a transcede barierele nationale.

Pentru informatii suplimentare contactati Centrul Euro Info din cadrul CCIR  Tel: 021 319 01 11, 12, 69,  E-mail: euroinfo@ccir.ro

Lasă un răspuns