Masini de spalat pentru oameni care gandesc business

Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai mereu in vedere atunci cand iti alegi masina perfecta de spalat rufe. Cu toate ca lucrurile acestea par destul de banale, ele sunt adesea omise de o multime de persoane atunci cand se decid sa-si cumpere o masina noua.

In primul rand, va trebui sa ai in vedere consumul de energie al masinii.
Poti cumpara o masina de spalat rufe foarte ieftina, insa cu fiecare ciclu de spalare, consumul ti-ar putea incarca foarte mult factura, de aceea va trebui sa sti ca daca pretul unei masini de spalat este mai redus, inseamna ca el se va regasi in factura ta. Acesta este motivul pentru care a fost facuta o clasificare a masinilor de spalat in functie de eficienta.

In primul rand, vom avea masini de spalat ce fac parte din clasa de eficienta A+++. Acest lucru inseamna ca masina este foarte eficienta, iar raportul consum de energie/spalare este unul pe care il vei aprecia si nu il vei simti puternic la buzunar.

In aceasta categorie de masini de spalat intra cele din gama din care face parte, spre exemplu, masina de spalat rufe Whirlpool WTLS, sau Slim 6th Sense Colours, cea din urma avand si un display LCD. Aceasta masina este dotata si cu tehnologia Clean+ care optimizeaza performanta agentilor activi.

O alta masina care face parte din clasa A+++ este Eco Bubble de la Samsung. Aceasta masina de spalat vine echipata cu un sistem foarte interesant. Tehnologia speciala adaugata acestei masini se numeste Eco Bubble. Ideea principala este ca acest sistem amesteca aerul cu detergentul si apa, acest lucru facandu-se inainte de inceperea efectiva a ciclului de spalare. Masina va genera astfel o multime de bule de spuma care vor patrunde cu usurinta in tesatura.

Urmatoarea clasa pe care va trebui sa o aveti in vedere este A++. Din aceasta clasa fac parte masinile de spalat ale celor de la Beko. Aceste masini de spalat au o cuva de 6 kg. Peretii laterali au forma de S pentru a elimina numeroasele vibratii si a asigura faptul ca masina va lucra intr-un mod cat mai silent.

In aceasta clasa energetica mai gasiti si masina Whirlpool AWO/C60100. Aceasta masina de spalat are un ciclu foarte special de spalare, astfel incat consumul sa fie unul cat mai redus. Actiunea redusa de rotire a masinii presupune si o etapa mai lunga de stoarcere. Chiar daca masina are o perioada mai lunga de stoarcere, raportul de energie/spalare este unul foarte bun.

 

Lasă un răspuns