”Doing business in Latin America” – 29 martie 2017

Pe 29 martie @ 08:45 – 13:30, Camera de Comerţ şi Industrie a României împreună cu programul ELANBiz (European and Latin American Business Services) organizează la sfârșitul lunii martie a.c. un seminar de cunoaştere a pieţelor din America Latină.

Seminarul, intitulat ”Doing business in Latin America”, are scopul de a prezenta specificul de afaceri din America Latină, mai exact din Brazilia, Argentina, Mexic și Chile, precum și de a furniza informații concrete și relevante pentru companiile și organizațiile de afaceri românești interesate de accesarea piețelor din America Latină. Vor fi prezentate și explicate potențialele provocări cu care se pot confrunta firmele românești în America Latina, cum ar fi reglementările vamale sau încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

În calitate de speakeri ai evenimentului vor fi invitați reprezentanți ai trei organizații de notorietate: European and Latin American Business Services –ELANBiz, European & Latin American Technology Based Business Network – ELANnetwork și Intellectual Property Rights Small Medium Enterprises Helpdesk – IPR SME Helpdesk.

Evenimentul se va desfășura în data de 29 martie 2017, în intervalul orar 8:45 – 13:30, la CCIR Business Center, Bucureşti. Limba de lucru va fi engleză.

Taxa de participare este de 100 Lei + TVA/persoană.

Înscrierile şi plata se vor face până la data de 20 martie 2017.

Lasă un răspuns