O bucatarie moderna are nevoie de un aragaz electric

Un aragaz electric, tot ce are nevoie o bucatarie moderna

In ziua de astazi simtul practic este de departe un atuu in casele oamenilor, iar gospodinele stiu cu siguranta acest lucru. Aragazurile pe gaz nu mai sunt de mult la moda, iar ele sunt inlocuite cu brio de cele electrice care prezinta foarte multe avantaje la folosire.

Cum ar putea fi facuta o mancare rapida si gustoasa in acelasi timp daca nu cu un aragaz electric? Cum s-ar face utile gospodinele daca nu ar avea un accesoriu cu functii multiple in bucatarie pentru exprimarea delicateturilor culinare? Acestea sunt cateva intrebari la care raspunde cu brio aragazul electric iar mai jos suntem pregatiti sa va aratam de ce este cea mai buna solutie pe care o puteti alege.

O solutie performanta pentru bucataria ta

Daca folosim cuptorul electric timp de 2 sau 3 ore pe saptamana ar fi un consum de aproximativ 170-200kw pe an si conform facturii de energie electrica s-ar traduce cu 110-150 lei/an, deci 10-15 lei/luna, un pret care nu este deloc ridicat si pe care ni-l putem permite indiferent de clasa sociala din care facem parte.

Avantajele pe care le are un astfel de aragaz sunt multiple, celor pasionati in arta culinara le sunt puse la dispozitie functii aparte precum cele de retete prestabilite, decongelare, quick cooking sau autocuratare, functii pe care la alt tip de aragaz nu le gasim. In plus timpul de asteptare este mai mic, iar instalarea sa este una foarte usoara.

Costurile acestor tipuri de aragazuri pornesc de la suma de 500 lei si pot ajunge chiar si la cifre exorbitante, functie de constructie, proprietati, producator si alte detalii importante, dar pentru oamenii de rand exista variante foarte bune in jurul sumelor de 500-1000 lei, mai ales ca in acest inceput de an sunt promotii.

Noi recomandam sa va orientati atentia spre clase superioare A sau A+, deoarece selectarea unei clase inferioare va poate aduce un consum ridicat de curent electric, lucru pe care cu siguranta nu vi l-ati dori, mai ales daca resursele financiare va sunt limitate.

O bucatarie moderna nu are voie sa nu prezinte un astfel de aragaz electric, care cu siguranta va incanta familia cu bucatele facute, felul in care au fost coapte, dar si diversele gusturi ce se afla in farfurie atunci cand luam masa impreuna cu cei dragi, lucru care va creea o stare de spirit foarte buna si va aduce toate gratiile bucatarului din casa.

Lasă un răspuns