CCIRStiri Financiar-Economice

Misiune economică în Regatul Hașemit al Iordaniei și Israel

15 noiembrie – 18 noiembrie
In perioada 15-18 Noiembrie 2016, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza o misiune economică în Regatul Hașemit al Iordaniei și Israel, acţiune care va include două Forumuri de afaceri multisectoriale, la Amman și Ierusalim, dedicate identificării unor noi oportunităţi de afaceri şi dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale dintre companiile din România şi cele două state.

Misiunea economică va avea loc în contextul vizitei în Regatul Hașemit al Iordaniei și Israel a domnului Lazăr Comănescu, Ministrul Afacerilor Externe al României. Prezenţa înaltului demnitar român conferă garanţia participării unor companii iordaniene și israeliene relevante care pot răspunde intereselor de afaceri din aceste țări.

În cadrul celor două Forumuri multisectoriale vor fi organizate întâlniri cu autoritățile locale centrale și sesiuni de discuții business-to-business cu companii reprezentative din R.H. Iordania și Israel din domenii precum agricultură, construcții, producție, IT&C, medicină

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea pătrunderii pe piețele celor două state a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii.

misiune-economica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *