Placa de par Remington, ideala pentru o stralucire de lunga durata

Fie ca vorbim de femei sau de barbati, ingrijirea corporala joaca un rol foarte important in ambele tabere, iar detaliile ce tin de hair-style nu lipsesc cu siguranta din repertoriu. Fie ca vorbim de volum, consistenta, rezistenta, aranjare, indreptare, o placa de par ne poate ajuta sa iesim din bucluc mai ales daca ne aflam la un eveniment de inalta anvergura.

Dar prin ce se deosebeste o placa Remington? Acest producator are grija de nevoile umane si ofera cele mai economice variante de pe piata produselor de ingrijire coporala, capabile sa redea cea mai buna varianta a parului nostru datorita multiplelor functii care se afla atasate diverselor placi de par.

O tehnologie unica pentru o coafura de invidiat

V-ati gandit vreodata ca exista placi de par care protejeaza firul in cel mai bun mod posibil, fara sa-i creeze degradare? V-ati gandit vreodata ca exista placi de par care pot fi setate astfel incat sa nu existe variatie de temperatura?Acestea sunt doar cateva optiuni pe care le ofera tehnologiile de pe placile de par Remington, cele mai cunoscute fiind Silk Wide si Keratin Terapy Pro.

Prezenta treptelor de incalzire pana la temperaturi foarte ridicate de pana la 240 grade, a senzorilor cu led si a functiilor de Turbo Boost, dar si prezenta unor elemente precum Keratina, gasita in sampoane sau balsamuri, ajuta firul de par sa fie mai rezistent, iar placa poate actiona cu usurinta pe orice fir oferindu-i delicatete, stralucire si rafinament.

Mai mult incalzirea se produce in doar cateva secunde, iar doamnele de pretutindeni s-au simtit multumite de faptul ca se poate actiona cu usurinta chiar si pe parul aspru sau des, lucru care nu este posibil cu aceleasi rezultate la alte tipuri de placi.

Asadar putem observa ca la toate modelele de placi par Remington calitatea reflecta pretul, iar durata de viata a accesoriilor este una mare, ne-o spun atatia oameni care au intervenit cu marturii pe forumurile de specialitate.

Designul este iarasi un aspect care caracterizeaza aceste placi de par multe dintre ele avand chiar si efecte 3D si o lungime a cablului semnificativa astfel incat sa ne putem efectua diverse operatiuni asupra parului fara sa avem parte de disconfort.

O astfel de placa trebuie sa se afle printre accesoriile unei doamne sau unui domn mai ales ca este o varianta economica, se poate intretine usor, iar piesele si accesoriile au o rezistenta mare, un lucru perfect pentru un astfel de produs.

Lasă un răspuns