Implicațiile Acordului CETA asupra economiei românești (28 aprilie 2017)

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Ambasadei Canadei în România și Europuls – Centrul de Expertiză Europeană va modera un atelier pe tema Implicațiile Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Canada și Uniunea Europeană (CETA) asupra economiei românești.

Evenimentul se va desfășura în cadrul celei de a cincea ediție a forumului Eurosfat, cel mai mare forum anual de afaceri europene din Romania, care va avea loc în data de 28 aprilie 2017 la hotel Marriott, București.

Participarea la eveniment este gratuită.

De asemenea, în cazul în care sunteți interesați să deveniți partener și să susțineți Forumul Eurosfat 2017, Centrul de Expertiză Europeană asigură vizibilitatea deplină a logo-ului companiei pe toate documentele evenimentului (programul Eurosfat 2017, raportul final, website, pliante, bannere) pe toată durata forumului. Totodată, se va asigura vizibilitatea prin e-mailurile de promovare a partenerului, prin buletine informative ante și post eveniment, precum și prin comunicate de presă către toți partenerii media cunoscuți.

Informații de background:

EUROSFAT este un forum anual de dezbateri pe diverse teme de politici europene care se desfășoară în România începând cu anul 2013. Obiectivul evenimentului este de a reuni politicieni, diplomați, activiști, reprezentanți ai mediului de afaceri, cercetători, experți și cetățeni, în scopul de a dezbate aspectele cheie de pe agenda europeană, facilitând, astfel, poziționarea actorilor români în cadrul UE. EUROSFAT a fost onorat de prezența unor influenți actori politici la nivel naţional şi european precum şi de importanți reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile.

Principalele teme propuse pentru atelierele Eurosfat 2017 sunt: Uniunea Energetică, Investiții pentru Agenda digitală, Salvarea politicii de coeziune, Justiția și anticorupția, Spre o nouă reformă a politicii agricole comune, Lupta pentru o Europă unită, Apărarea europeană – rolul României ca actor regional și Poziționarea strategică a României în cadrul UE. Nu în ultimul rând, forumul va integra și alte teme precum economia circulară, smart cities, dezvoltarea durabilă și politicile de economie verde.

Forumul va fi deschis printr-o plenară care va găzdui înalți oaspeți din cadrul Comisiei Europene, a Parlamentului European, a Guvernului României, precum și alți lideri cheie ai Uniunii Europene. Scopul primordial va consta în identificarea priorităților viitoare ale României și UE, în lumina învățăturilor din ultimii 10 de ani.

Lasă un răspuns