PRINT EXPO 2007

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara organizeaza in perioada 3-4 octombrie 2007 o misiune economica la Budapesta, Ungaria la cele mai mari si mai importante targuri internationale in domeniu, care se desfasoara in paralel

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara organizeaza in perioada 3-4 octombrie 2007 o misiune economica la Budapesta, Ungaria la cele mai mari si mai importante targuri internationale in domeniu, care se desfasoara in paralel:
– PRINT EXPO 2007 expozitie internationala care are ca tematica:
activitatea de tiparit; design; utilaje si materiale din industria tiparului; alte domenii de interes care se afla in legatura cu industria tiparului.
PRINT EXPO, a 13-a expozitie profesionala din domeniul industriei de tipar, anul acesta isi largeste tematica, adaugand si birotica.
– PROMOTION – expozitie internationala de marketing si promovare (comunicare);
– BUDATRANSPACK expozitie internationala de ambalaje;
– EXPOZITIA DE CABLU SI SATELIT.
La aceasta expozitie participa expozanti din diferite tari si astfel ofera un spatiu propice pentru schimburi de experienta, informatii si idei. In centrul atentiei se afla noile tranduri si inovatii, iar rolul principal este dezvoltarea relatiilor intre oamenii de afaceri.

Lasă un răspuns