Romania candideaza la organizarea celei de-a XIV-a editii Futurallia 2009

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a gazduit joi, 26.04, o intalnire a oficialilor Asociatiei Mondiale Futurallia, domnul  Dominique LENOIR, presedinte si doamna Francoise VILAIN, vicepresedinte, cu oficiali ai CCIR si reprezentanti din partea intreprinderilor mici si mijlocii.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a gazduit joi, 26.04, o intalnire a oficialilor Asociatiei Mondiale Futurallia, domnul  Dominique LENOIR, presedinte si doamna Francoise VILAIN, vicepresedinte, cu oficiali ai CCIR si reprezentanti din partea intreprinderilor mici si mijlocii, membre ale Camerei Nationale. Cu acest prilej, oficialii Futurallia au facut o prezentare a avantajelor pe care le vor avea IMM-urile în urma participarii la acest Forum de afaceri si au precizat ca se poarta tratative cu autoritatile românesti pentru ca editia din 2009 a prestigiosului Forum de afaceri sa se tina la Bucuresti.
"Este o mare sansa pentru imaginea Bucurestiului si a României în general de se prezenta in fata  participantilor din peste 40 de tari" a declarat doamna Francoise VILAIN. "Daca vom ajunge la o intelegere cu Camera de Comert si Industrie a Frantei in Romania, seful de misiune Futurallia in tara dumneavoastra, pana la sfarsitul acestui an vom stii cu siguranta daca Romania va fi gazda Futurallia 2009" a mai adaugat domnia sa.
Prin vocea Secretarului General, domnul Ionel Constantin, CCIR si-a exprimat determinarea de a  fi in 2009 principalul organizator al acestui mare eveniment: "Este un moment in care Camera de Comert si Industrie a Romaniei poate demonstra ca detine capacitatea si logistica necesare pentru a organiza Futurallia in 2009. Pentru reusita acestui proiect abitios, va fi nevoie de un efort colectiv in care vor trebui sa se implice autoritatile centrale si locale, Camerele Teritoriale si cat mai multe societati comerciale."

Lasă un răspuns