UN NOU PARTENERIAT INTRE ROMEXPO SI PADOVAFIERE

Urmare a acordului care a condus la organizarea expozitiei internationale de echipamente si tehnologii pentru protectia mediului ROMENVIROTEC-SEP in Complexul expozitional ROMEXPO, in anul 2005, ROMEXPO si PadovaFiere au semnat un nou acord pentru organizarea impreuna la Bucuresti a unor evenimente expozitionale.
Urmare a acordului care a condus la organizarea expozitiei internationale de echipamente si tehnologii pentru protectia mediului ROMENVIROTEC-SEP in Complexul expozitional ROMEXPO, in anul 2005, ROMEXPO si PadovaFiere au semnat un nou acord pentru organizarea impreuna la Bucuresti a unor evenimente expozitionale. Aceasta initiativa ofera o oportunitate in plus companiilor din Italia si Europa care doresc sa se extinda pe o piata aflata in crestere.
Expozantii vor beneficia, in urma acestui acord, de asistenta calificata, care cuprinde un set de servicii complete: consultanta, asistenta financiara, asigurari si logistica.
Avand in vedere relatia deosebita care exista intre Romania si Italia, acest acord este un pas firesc, pe care il puteam face cu PadovaFiere, din moment ce colaborarea pentru ROMENVIROTEC-SEP a avut rezultate foarte bune., a declarat George Cojocaru, presedinte-director general ROMEXPO.
Prin noul acord incheiat, in afara expozitiei ROMENVIROTEC-SEP, in anul 2008, vor fi organizate impreuna la Bucure&Aring

Lasă un răspuns