Este momentul ca oamenii de afaceri romani si turci sa-si uneasca fortele si resursele pentru a participa la realizarea marilor proiecte de infrastructura pe Dunare, contribuind astfel la descongestionarea traficului de marfuri pe caile rutiere, in favoarea transportului naval, mai ieftin si mai putin poluant, pe apele si canalele interioare europene, conform programului de reducere a efectului de sera al Uniunii Europene.
Este momentul ca oamenii de afaceri romani si turci sa-si uneasca fortele si resursele pentru a participa la realizarea marilor proiecte de infrastructura pe Dunare contribuind astfel la descongestionarea traficului de marfuri pe caile rutiere, in favoarea transportului naval, mai ieftin si mai putin poluant, pe apele si canalele interioare europene, conform programului de reducere a efectului de sera al Uniunii Europene.
Aceasta este una dintre propunerile lansate de dipl. ec. Stefan D. Popa, presedinte director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) in dialogul purtat la sediul organizatiei cu reprezentantii conducerii Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), respectiv cu presedintele Ismet Ismail Bayindir, vice-presedintele Halit Ozturkmen si secretarul general Guven Gungor. La aceasta intrevedere a particpat Dan Ifrim, director general adjunct al CCIB.
Este nevoie sa gasim impreuna solutii alternative, avand in vedere politica de perspectiva in dezvoltarea raporturilor economice bilaterale, a spus Stefan D. Popa, mentionâ