CCIB premiata de Business Press

Recent, sala George Assan aflata in sediul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, a gazduit cea de a saptea editie a "Galei Premiilor Business Press", eveniment organizat de Grupul Business Press in parteneriat cu Camera bucuresteana. Prin premiile acordate, Grupul Business Press a cautat sa recunoasca si, in acelasi timp, sa stimuleze valoarea, initiativa, corectitudinea si onestitatea in afaceri. Printre premiantii de anul acesta s-au aflat parintele SMURD, dr. Raed Arafat, Maria Grapini, presedintele grupului de firme Pasmatex din Timisoara, Liliana Minca, presedintele Loteriei Romane si profesorul universitar Gheorghe Mecu.

Recent, sala George Assan aflata in sediul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, a gazduit cea de a saptea editie a "Galei Premiilor Business Press", eveniment organizat de Grupul Business Press in parteneriat cu Camera bucuresteana. Prin premiile acordate, Grupul Business Press a cautat sa recunoasca si, in acelasi timp, sa stimuleze valoarea, initiativa, corectitudinea si onestitatea in afaceri. Printre premiantii de anul acesta s-au aflat parintele SMURD, dr. Raed Arafat, Maria Grapini, presedintele grupului de firme Pasmatex din Timisoara, Liliana Minca, presedintele Loteriei Romane si profesorul universitar Gheorghe Mecu. In ceea ce priveste firmele premiate, remarcam BRD – Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank, Luk Oil, Nufarul, Mari Villa, Prier, Volvo Romania. De asemenea, Grupul de firme Business Press a acordat Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, reprezentata la acest eveniment de Nicolae Vasile, vicepresedinte CCIB si presedintele Sectiunii Industrie a Camerei bucurestene, premiul de excelenta pentru programele lansate in sprijinul business-ului romanesc.

Prin consecventa si impartialitatea de care au dat dovada de-a lungul celor sase editii, organizatorii au reusit sa impuna pe piata acest eveniment a carui menire este de a aprecia si recunoaste rezultatele obtinute de societatile din mediul de afaceri romanesc. Nominalizarile si deciziile de acordare a premiilor au avut in vedere criterii riguroase si s-au facut de catre specialisti din domeniul economic si pe baza aprecierilor presei de specialitate.

Evenimentul s-a desfasurat sub forma unui spectacol inedit, decernarea premiilor constituind punctul culminant. Spectacolul pregatit de catre organizatori a cuprins un program artistic sustinut de interpretul Gelu Voicu insotit de taraful Lautarii din Teleorman, o prezentare de moda a casei de moda „Ilinca“ din Craiova, precum si un recital al solistului Catalin Crisan. La eveniment au participat oameni de afaceri, dar si personalitati din viata politica si administrativa.

Sursa: www.ccib.ro

Lasă un răspuns