CCIB se implica in dezvoltarea relatiilor economice romano-elene

Cu ocazia vizitei in Romania a delegatiei HEPO – Hellenic Foreign Trade Board (Centrul Elen de Comert Exterior), condusa de Roula Fragou, director al Departamentului Dezvoltarea Afacerilor din cadrul Centrului, se va desfasura Parteneriatul de Afaceri Romano-Elen.
Cu ocazia vizitei in Romania a delegatiei HEPO Hellenic Foreign Trade Board (Centrul Elen de Comert Exterior), condusa de Roula Fragou, director al Departamentului Dezvoltarea Afacerilor din cadrul Centrului, in data de 29 octombrie 2007, incepand cu orele 09:30, se va desfasura, la hotel Intercontinental (sala de conferinte Rapsodia), Parteneriatul de Afaceri Romano-Elen. Evenimentul este organizat de HEPO, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Ambasada Republicii Elene la Bucuresti Biroul pentru Afaceri Economice si Comerciale.
Delegatia oamenilor de afaceri eleni (17 firme), membrii ai HEPO, este interesata sa stabileasca contacte de afaceri cu firme romanesti ce activeaza in industria usoara (textile, confectii si incaltaminte), in industria alimentara, precum si in domenii precum: materiale si echipamente electrice, sisteme de intercomunicare, constructii (produse galvanizate, accesorii pentru irigatii, tigla, tevi, usi etc.), consultanta in inginerie (transport, studii de fezabilitate, studii de impact asupra mediului etc.), training in afaceri.
Planificarea intalnirilor se va face conform optiunii firmelor si pe baza principiului primul venit, primul servit. Firmele interesate sunt rugate sa confirme participarea pana la data de 22 octombrie 2007.
Informatii suplimentare se pot obtine de la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Directia de Relatii Externe, persoana de contact: Estera Lazar, tel.: 021/311.58.93, fax: 021/319.26.96, e-mail: estera.lazar@ccib.ro.

Lasă un răspuns